Post by evrietovive on Feb 8, 2022 1:02:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paljude ressursside häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
Sõidukite valmistamise mehaanik on väga huvitav, oleks lahe, kui teete sellest mängust 3D versiooni
Parim tanki ehitamise mäng
Kindlasti mäng, mida mulle meeldib mängida. Saate jagada oma suurepärast loomingut teiste inimestega ja see on üldiselt tasakaalustatud kogemus, mida pole midagi parandada, kuid ma soovitan lisada VIP-piletite tšeki, kus saate iga päev auhindu saada, nagu alustate 10 VIP-pileti hankimisega ja lisate iga päev 10 piletit, et julgustada. mängijad mängivad iga päev, ütleme, et lv 1 VIP saate 100 EXP-d, 5 juhuslikku sinist prindit ja võimaluse saada iga päev VIP-pileteid, see on teistes mängudes hämmastavalt hästi toiminud. Suurepärast mängu saab parandada.
See on väga hea mäng, kuid mul on mõned sellised soovitused: võib-olla oleks võimalik luua loominguline mängurežiim, kus saate teha kõike, mida soovite ehitada. Või võib olla maksevõimalus, kust saate loomingulise mängurežiimi osta. See on lihtsalt idee, mida teie arendajad saaksid teha. Üldiselt on see suurepärane mäng.
Super Tank Rumble სხვადასხვა hip
Geometry Dash World ஆர்கேட் uir
Reklaamide vaatamine paneb sind rohkem arenema, kuid ma arvan, et see on liiga palju
See on päris hea mäng ning kõik mängu funktsioonid ja graafika on tegelikult väga lihtsad ja mitte ülelihtsustatud, mis on hämmastav ning ka väikesed lapsed saavad kasutada oma aju ja loovust, et sellest maailmast midagi luua. Aitäh, et andsite meile nii fantastilise mängu Super Tank Rumble. Jätkake samas vaimus!
Kas saate teha nii, et teil on ehitusrežiim, et saaksite piiramatult asju teha, kuid see on siiski väga hea mäng.
Sellel mängul on hea idee, kuid see puudub ehitamisel ja kõik laguneb, nagu poleks see hea ühendus ega ühilduv.
Kaotasin oma eelmise konto, kuigi liitusin Google Playga ka siis. Soovitan kõigil mängijatel seda mängu mitte mängida, sest kaotate oma edu.
Palun parandage viga, mis paneb mu paagi tagakülje ujuma
Ma tõesti armastan mängu, avab lõputu mängukogemuse loomise. 3/5 ainult ühel põhjusel, peate parandama ventilaatori ja seinaronimise tõrked, millel on 2 viga, lihtsalt parandage see, tehke see uuesti suurepäraseks mänguks, et vääriksite 5 tärni
Hea seni, kuni mäng hakkab otsima iga sõidukiga, mis on teie tasemest kõrgemal, ja te hakkate kõike kaotama.
Väga lõbus ja ei maksa võitmise eest, pole palju sunnitud reklaame. Lõbus ja suhteliselt kiire edenemine. Täiustatud osad näevad peaaegu iga kord erinevad. Väga kena graafika
Mulle meeldib mängu loominguline pool, kas saab teha hea paagi? Keda huvitab! Lihtsalt segage mõnda aega ideega ja teil on lõbus. Siin võid olla võitlusmeister või hull teadlane.
Lõbus ja huvitav mäng. Ressursside loomine ja kastide avamine võtab aega.
Mängimise eest maksmine on suurepärane taktika, kui soovite jõhkralt hävitada mängu, mis oleks võinud olla hea mäng. Tõsiselt, laske mängijatel mängida nii palju kui nad tahavad.
2 põhjust, miks ma seda hindan 2 esiteks on raske mõelda masinatest, mida ehitada, teiseks, kui ma tahan YouTube'ist robotit ja sisestan koodi, mis ütleb, et plaani salvestamine ebaõnnestus, proovige hiljem uuesti, mida see tähendab, öelge mulle, et ma olen väga tõsiselt ok!
Esiteks tegin ma päris korralikud, kuid rumalad tankid ja tegin neist joonised, kui järgmisel päeval mängu tagasi tulin, olid kõik mu tankid peale stardi otsas, ei mingeid jooniseid ega ühtegi tanki riidepuudes.
Tundub, et see pole võrgus ja palun parandage see...
Selle vinge mänguprobleem on see, kui teie wifi on nõme ja te ei saa seda isegi võrguühenduseta mängida, muutke see võrguühenduseta, kui saate võrgus mängida
Ma pole kunagi sellist head mängu kogenud, ma mõtlen, et võite ehitada mis tahes tanki, mida soovite! võite minna kaitsva poolele või ründaja poolele, see on teie vastu! btw ma armastan seda mängu, olen seda juba mõnda aega mänginud ja ma pole sellest mängust veel loobunud, sest see mäng tekitab väga sõltuvust
超級戰車大作戰 (Super Tank Rumble) 休閒 sqyz
Palun uuendage igaveseks, et mitte rentida supertanki ja rünnata oma vaenlast lahingu pärast
Põhjus, miks ma hindan 4 tärni, kuna klõpsan soomukil, kuid see sunnib mind relva võtma
See on nii lõbus ja saate ehitada oma tanki ja seda testida ning mäng on piisavalt tore, et öelda teile, kui rahu pole ühendatud ja see on ülimalt lõbus ja kui soovite oma tanki müüa, peaksite selle mängu viimasena alla laadima. 100 coins saate ja ärge muretsege, see ütleb endiselt, et see on super lõbus ja lahe!!!!!
lõbus mäng, kuid mõnikord pole mängul mõtet. domineerite vastase üle ja kaotate ikkagi lahingu.
nii kole, et ma ei saa ehitada, sest ma ei saa seda ühendada nii kole 0 tärn, see ei lase mul
Super Tank Rumble Priložnostne ilzu
Pole kindel, et see on natuke aeglane ja proovib praegu mängu värskendada
Rohkem uuendusi, mulle meeldib see mäng
lõbus... kuni purustate oma telefoni vihast pooleks.relly, parandage see matš ups.bs
Mäng on hea. Aga palun vähenda kasti aega. Vana versioon on parem kui see versioon.
Ma armastan seda mängu, kuid ma ei saa mingil põhjusel plokke ega midagi, nii et parandage see, proovige ka 100 punkti tõrget parandada, on tüütu vaadata, kuidas inimesed seda teevad. Aga teie, poisid, peaksite seda mängima
See paneb teid mõtlema ja looma oma paagi ning sellel on peaaegu lõputud võimalused, kuid võite osta ka oma paagi turult, mille on loonud keegi teine, ja ma arvan, et saate ka oma tanki luua.
Super Tank Rumble Gelegenheitsspiele nvx
Alguses oli lõbus, kuid raha saamine on väga aeglane protsess, nii et olen ummikus põhirelvadega ja tikud on ebaausad, isegi kui teete rohkem kahju, kui taimer otsa saab, kaotate...Natuke tagasi teistest mängudest
See mäng on väga raske
Veidi lõbus, aga midagi jääb lihtsalt puudu. Tundub nagu beetaversioon?
Kui ma kunagi seda mängu mängima hakkasin, arvasin, et võin lisada nii palju osi kui tahan, kuid kui ma lõpuks sain teada tankide ja lahingute ning tasemete ja numbrite kohta ning lõpuks hakkasin, teadsin, et ma ei saa seda lisada. nii palju osi kui tahan, seetõttu hindasin seda mängu ainult kolme tärniga
Ma ei saa sisse logida, kaotasin kõik oma edusammud. Mängu käivitamisel ütleb viga
see ei laadinud alla, see võttis rohkem aega kui pubj ja mu netipakk on täiskiirusel Jio ja see ka peatub ning peale maksmist lisamine ei lõppenud. Ma olen selle mängu pärast nii nördinud. See sisaldab viirust, nii et ärge installige seda mängu kunagi ...
Ülimalt lõbus mäng, pole sellega probleeme olnud, see on hämmastav kontseptsioon, mida ma lihtsalt armastan, mängisin väiksena ja nüüd selle juurde tagasi tulles meeldib see mäng ikka hullult. Head tööd arendajad ja aitäh nii hea mängu tegemise eest
Menüüd hüppavad korduvalt tagasi oma varasemasse kohta, muutes kerimise masendavaks. Õpetus ei õpeta, kuidas ehitussüsteem töötab ja lahingud ei kulge sujuvalt, pidevalt peatudes ja slaidiseansina alustades.
tõesti hea mäng, aga ma soovin, et saaksite asju arvutis lihtsalt pöörata
Võitlus tõrke pärast, võidab see, kes leiab kõige tõhusama tõrke. See mäng on jõudnud sinna, kus mängude mehaanika ärakasutamise eest tasutakse ja see on ainus viis edasi liikuda.
Ehitussüsteem on väga kohmakas ja pole üldse viimistletud. Seal on palju sõidukite ehitamise/võitlemise mänge, mis teevad mõlemat palju paremini.
Mäng on suurepärane idee, kuid probleem on selles, et lahingud on peaaegu alati ebaausad, nt minul on 3000 rünnakut ja vaenlasel 6234 rünnakut. Loodetavasti see parandatakse
See on väga lahe idee, kuid see sobib mulle mängijatega, kes on minust palju kõrgemal tasemel ja neil on 4 relva rohkem kui minul ja nad kõik on kõrgemal tasemel kui mina